Dlho po mne
Anotace: 38.6,čarbanie do čerešničového notesu maskované pitím studeného čaju
Ilúzia sĺz a vzlykov
špliecha vzadu,
za očami,škrípne
vynútené ticho
a stráca sa mi
môj osobný lúč
chvejivého zlata.
Doznie v diali...
strata...strata...strata...
Duto znejú v mysli
zlostné slová,
ruky voľné
tvár plačom
smiešne fialová
zradí viac ako
šrámy na duši,
nevidno ich
a nikto
nič netuší.
Ďalej bezstarostne
lúkou rašia sladké
kvety poľné.
Dlho predo mnou,aj
dlho po mne.
Přečteno 276x
Tipy 18
Poslední tipující: Giginka, Ariella13, Zelená okurka, Radek.oslov.Šafárik, Isquieasuus, Alasea, T-Mac, Psavec, shakespeares, Bíša, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)