Stýskavá
Anotace: včera bylo včera a dneska... díky, bylo to krásný...
Podívej, maličká
ten svět - ten hoří pro nás
zatleskáme si
plesknem sebou do bahna
Jsem buben
a ty máš paličky a umíš na mě hrát
a to jedno pivo nám bude nadosmrti scházet
Pivo co nám vylil
opilý kouzelník
Měl velkého psa
byl jak ta noc a já...
že už tě neuvidím?
Přečteno 371x
Tipy 6
Poslední tipující: Adie.80, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Bíša, Alasea
Komentáře (1)
Komentujících (1)