Rybka
...půlnoční zpěvy
hlaholí nad ránem...
...a kroky stínů
protančí pod vodou.
V akváriu
mám zavřenou rybku...
...ona se směje
na mě
i na zloděje...
...půlnoční kroky
houpavé půlspaním...
...že prý se líbí
tahle moje poezie.
Píšu
aby mi ryba neuplula...
...ona se směje
má mě
za zloděje...
Přečteno 417x
Tipy 13
Poslední tipující: enigman, BARBYE, Dota Slunská, Churry, Elza511, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)