Podzimová..
Anotace: Podzim je ještě daleko, ale nostalgie si nevybírá..
V slzách podzimu
ve vzpomínkách vesmíru.
V řasách slepených solí
a v hrudi, v níž každý nádech bolí.
Ve věčnosti filmových pásek
zachovám milimetr života.
V osamělosti staronových lásek
schovám touhu snít.
V hladu přesycených myšlenek
jak v objetí odsouzených milenců a milenek.
V očích bez odpovědi,
v otaznících bez bídy, lesku a nicoty.
V slzách podzimu
ve vzpomínkách vesmíru.
V řasách slepených solí
je prázdnota, co nebolí...
Přečteno 327x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, padající do neznáma, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)