Samota
Anotace: ..i tak se cítím..
Jsem opuštěná,
nemám vedle sebe někoho.
Jsem sama,
mám prostě nic!
Vzpomínám,
jak mě nic netrápilo,
jak do světa se mi chtělo.
A teď sama dobře vím,
že vrátit by se mi chtělo!
Vrátit do bezstarostného světa,
vrátit vše co by se dalo!
Nikdy jsem si nemyslela,
že může být člověk tak na dně,
že vidí už jen černě..
Přečteno 302x
Tipy 1
Poslední tipující: Mraveneček
Komentáře (0)