Milý svět
Anotace: Totálně zklamaný z celého světa.
Vstaň z postele
Jdi do prdele
V hlavě máš nasráno
Slyšíš každé ráno
Proto se nedivte, že už ho to nebaví
Že se vysral na celý svět
Žije sám pro sebe, nikde a všude
Kretén, nebo totální génius
Tyto slova tě užírají
Už tě nebaví svět
Sedíš v koutě s cygárem v hubě
Rozmýšlíš jak vše ukončit
Už skáču
Už pláču
Už letím
Do říše květin
Konec!
Komentáře (2)
Komentujících (2)