Zvrácenost oken paneláků
Byt s pachem cigaret
a smaženého jídla
šedivé koberce
pár vajglů
v záchodové míse
pohřebního ústavu
mých zotročených snů
promítaných
na plátnech obrazů
panny Marie
nad postelemi
Jen horkost peřin
a dvě ženy
Přečteno 341x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Zefi, Simísek, labuť, Bůchví...
Komentáře (2)
Komentujících (2)