VII. (sbírka Temnoty)
Anotace: pokračování mé sbírky z roku 1995/96
Sbírka:
Temnoty
Tichá melodie zní pokojem
když s bolestí vnímám tvá ústa
Tichá melodie zní pokojem
když odcházíš ty - jediná ze sta
Melodie ticha zní pokojem
a já stojím před pravdou nahý
Melodie ticha zní pokojem
odešlě navždy, bílé stěny praví.
Přečteno 364x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (1)