Stvoření z tohoto světa?
Duše plna štěstí
až vše kolem hřeje
mezi lidmi zvěsti
že ti lásku přeje.
Snad z jiného světa
odněkud z vesmíru
či poslední věta
a šaty na míru.
Jsi pouhý přelud
snad se mi zdáš
dlaň jemných setkání
kol srdce máš.
Život z tebe čiší
obejmutí přitom schází
jako sladká sůl
voda jež neprošla hrází.
Odkud jsi dívko
tvá krása tak září
proč přišla jsi sem
až na mé stáří.
Přečteno 317x
Tipy 6
Poslední tipující: denebrin, labuť, šuměnka, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)