Život se změnil v smutek a strach
Anotace: Tohle byla před lety nějaká depka...
Mráz mi přebíhá po zádech...
slova utichaj v prázdnej vzdech,
odrážej se na stěnách,
mění se v smutek a strach.
Noc šíří tmu i do duší,
to nikdo ani netuší,
co stane se v příštích hodinách,
den mění se v smutek a strach.
Nemoc a smrt se netají,
lži divné být se nezdají,
nic krásného není ve snách,
ty mění se v smutek a strach.
Ruce, nohy, tělo vadne,
duše, mozek, srdce chladne
a ve vzduchu rozvířil se prach.
Život se změnil v smutek a strach.
Přečteno 398x
Tipy 12
Poslední tipující: René Vulkán, ilona, Holis, Azazen, labuť, Jiparo, WAYWARD, Agniezka, Monthy Tamah, klinika
Komentáře (6)
Komentujících (6)