Anotace: Honzíku,pořád mi moc chybíš
jo,jo,jo tak to říká malý lachtánek - ne tom něco je kapánek :))) a ta poslední sloka ta jakoby vytékala řekou slz přímo z ducha. Nádherná...
PS: Všechno jednou pomine
06.10.2009 22:32:00 | Veselý Drak
přijde o5 někdo kdo ti pomůže skládat o vyznání já měla přede dávnem taky bolest a vlastně aby sio to mohl číst jsem se sem přidala a ted se vyznávám ;)
25.09.2009 15:10:00 | Labanda
Tohle mi kdysi napsal jeden moc hodný človíček, kterýho si strašně moc vážím:
"...jeho část zustane navždy v tobe, v tvém srdci, v tvé mysli.. a díky tomu tady bude pořád s tebou, ve vsem co deláš...tu část máš v sobě navždy obsaženou a bude te provázet na ceste životem..."
Moc mi to pomohlo, tak Ti to posílám, třeba i Tobě to pomůže...alespoň trochu.
25.09.2009 09:33:00 | malý lachtánek