Anotace: To jsou zas pocity z hlouby duše vytažené,snad voda vše odplaví a vítr chmury rozežene.
Bude zas človíček, kterému srdíčko dáš ... milovat a být milován ... ať "toto" krásné Ti život brzy dá ... vlastně již to máš, leč ne v "lidské podobě", ale i to přijde ... věřím ...
05.11.2009 17:58:00 | toužím.jít.dál
Též mi srdce puká ...
jsou to hrozná muka,
však chlapi - to je týrání !
za to nestojí mi líbání ...
01.10.2009 15:34:00 | AyA Ones
Láska Ti ozáří
Tvou něžnou duši
Dlaně se zahřejí
v obláčku okouzlení
Neztrácej naději
01.10.2009 15:25:00 | labuť
Znám moc dobře ten pocit
že srdce ti praská
citu je plné
tolik toho
touží dát...
tolik se touží smát
tlapku v tlapce
chodit a milovat...
Už taky vím
že nepraskne
i když to ted bolí
to co jednou příjde
bude o to víc úžasné
Věř mi
prošla jsem pouští soli..
01.10.2009 14:01:00 | Nút