Nechtěl bys třeba čirou náhodou začít psát? Jak vidím, už hezky dlouho jsi neaktivní, tak se zaktivni :-)
03.04.2006 17:09:00 | Alea - kometa kdovíco přinese
No, já nevím, ve většině měst si připadám jako cizinka. Města jsou divná sama o sobě, zvlášť v zimě - všude je krásně bílo, jenom města jsou upatlaná a je tam špatný vzduch.
29.11.2005 14:34:00 | Alea - kometa kdovíco přinese
cítit se cizincem...Myslím že časem s někým splyneš, domov opět budeš mít.
22.11.2005 13:33:00 | Krtica