Teda,pokus byl super...jen tak dál:))Tvé psaní se mi strašně zamlouvá!Super:o))
09.05.2010 16:15:00 | Patrik Mališ
A to je na tom to nejsmutnějších.
Na světě je plno báječných lidí, ale protože nevypadají zrovna k světu, tak se to o nich doví jen málo lidí...
17.03.2010 18:45:00 | Saia
Opet jsem si precetla v basni nadhernou myslenku o to vic me tesi ze Tvoje srdce tak dokaze hezky vnimat vse kolem sebe.
30.10.2009 14:32:00 | carodejka