Kudy tudy…
sama bloudí
sama hledá
moje duše potemnělá
neví kudy se dát
ví jen, že chce klidný ráj...
přístav štěstí touží najít
doplout
usnout
umřít...
v ráji opět být
nechce trpět, nechce hrát...
chce si jen zbytek vychutnat
vychutnat ho hrdě, jemně, pyšně...
neví proč, neví jak, ví jen, že vše jinak.
Přečteno 331x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, 4LJFilip, Bíša, PANGÁSIUS, divoska_jaja, Špáďa, P.P.S., Clarissa
Komentáře (0)