Prázdnota
Prázdnota,která obstoupila duši mou.
Temné ticho přede mnou.
Šedivé mraky zklamání,
kdo moji duši zachrání.
Kdo moje tělo sevře v obětí.
Má černá duše zemře v zajetí.
V zajetí deprese?
Tak jo ! Ať si ji odnese!
Bude konec prokletí?
Či jen na čas, někam jinam zaletí?
Zůstanu nohama na zemi pevně stát?
Bude zase důvod se smát?
Nikdo nezná odpověď.
Jenže já chtěla bych ji. Teď! Hned!
Nechci čekat do svítání ......
MÉ TĚLO A ČERNÁ DUŠE JE K MÁNÍ
Ďáble! Zaklepej! A vstup! Bez pozvání !
Přečteno 320x
Tipy 14
Poslední tipující: bellacomp, Pevya, harmony, Bíša, Tacca, Psavec, strawbery, labuť, enigman, nejsembásník, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)