Anotace: Corax je dívka s černými křídly a havraními vlasy. Vymyslel ji pro mě můj kamarád a tak jsem se s ní inspirovala a převzala její jméno jako svou přezdívku.
Děkuji ti,
ale myslím, že to se hned tak nestane. Napsala jsem sice už pár veselých básní, ale žádná se mi nelíbila. O smutném se píše mnohem lépe...
07.11.2009 19:25:00 | Corax
Víterj na Liter.cz!
Tvé dílko bych spíše zařadila do sci-fi, fantazy, ale týká se Tebe, a tak myslím, že se na to dá nahlížet aj z druhé stránky, která dosti bolí, je skutečně smutná. Přeju Ti hodně štěstí a věřím, že napíšeš aj veselejší dílka.
07.11.2009 19:02:00 | NikitaNikaT.