List
Jako list stromu
větrem smýkaný
za zvuku hromu
samotě oddaný
ponurým šerem dne
snáším se níž
k propasti bezedné
cítím se blíž
Jako zvuk houslí
ve stěnách pohlcen
svědkem všech muk
světem znechucen
jak struna prasklá
co nezazaní víc
zhynula láska
tak smrti jdu vstříc.
Komentáře (2)
Komentujících (2)