Výzva pro všechny
Anotace: Věnováno všem zavražděným dětem.
(Země je napadená člověčím virem
agresí vyhlášený celým vesmírem
je schopen zabíjet vše kolem sebe
neváhá napadnout samého sebe)
V pokoji leží prádlo násilím vysvlečené
schoulené tělíčko na duši zmrzačené
z očí už nešlehají radostné plamínky
na noci proplakané...nejhorší vzpomínky
Denně je umlčeno tisíce tenkých hlásků
z hlaviček vytrhány chomáčky dětských vlásků
jen zrakem odvráceným-nespatřím týrání
s rukama na uších-neslyším volání...
Začněme s drobností...
Zastavme prokletí...
Prosím ať nevraždíme...aspoň ty Děti...
Přečteno 519x
Tipy 20
Poslední tipující: Amelie M., Donutkaa, Daniela, Gabriela Green, Gabrielle, Robin Marnolli, annie, northcarolina, hanele m., mexx, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)