Slzy
Z oka ukápla mi slza, není slaná, chutná divně, je krvavě rudá..
Kape jedna, druhá, třetí, celý proud, ta barva mě děsí.
Tečou samy od sebe, snažím se, ale nejde zastavit je.
Stále tečou, vůbec nebolí,j en ty červené čáry po nich zůstaly.
V očích slzy, na rtech křivý smích, už vím,co se děje....ty slzy z mého srdce krvácí.
Ze srdce, co rádo se smálo, co na lásku místo udělalo.
Ze srdce, co zaplněno bylo něhou, co radost vyzařovalo, když byla jsem s tebou.
Štěstím bušilo, když zažívala jsem krásné chvíle, když těšila se na dítě, co z naší lásky na svět přijde...
V srdci prázdno v očích krvavé slzy a na mysli věta "mě to opravdu mrzí"...
Komentáře (1)
Komentujících (1)