Hřích
Anotace: Čarodějnice, nebo prostě jen zamilovaná dívka...?
Mé tělo
mučili,
z mé lásky
udělali hřích,
mou duši
chtěli zničit
Výkřiky bolesti,
probuzení ve tmě,
hlad, žízeň
a strach
Soudce určil
a tak se stane
ruce i tělo
ke kůlu přivázané
Teď mě upálí,
stůj co stůj,
to však nebyl démon,
to anděl můj...
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)