Mluvíš mi z duše...
Takovéhle srovnání je opravdu velice zajímavé a moc se těším na Tvé další básně :o)
Leedram
06.10.2011 16:30:00 | Leedram
život mi uštědři ránu
znovu do nového dne vstanu
vždycky je pro co
vsaď se o co??
25.02.2010 09:57:00 | Divoženka1
Jak je krásné vyjádřit myšlenku s použitím minima textu! Jen ten poslední verš bych rozdělil do dvou až čtyř řádků, líp by to na mě působilo.
28.12.2009 16:49:00 | Metcheque
Bohužel :( ... i to je svět :( ... změnila bych zlo v dobro nejlépe hned ... ale to je naivní sen ... ať máš i tak nejlépe úsměv jen ...
22.12.2009 15:14:00 | toužím.jít.dál