Ztráty
ztráty, které berou dech, jež není možné nahradit
prohry které berou chut žít i znovu se prosadit
bolest co vede k zoufalství jež já neumím vyléčit
to všechno je láska která nás dva potkala
tělem duší srdcem
miluju tě ale nechávám to minulostí
jsi mým snem
který se nevyplnil a zůstáváš víc než jen vzpomínka
jsi láska na kterou se nezapomíná
budeš i dál součástí mýho
a já tvýho života
vím že jsem ztratila to co jsem mohla na světě nejvíc milovat..
jenže už nechci ty špatné věci s tebou zažívat..
vášeň láska chtíč
to všechno už je pryč
zapomenout?
nechci
naopak
chci co nejvíc
vzpomínek si
uchovat
zapomenout..
to se řekne lehce
jenže moje srdce
zapomenout
nechce
Přečteno 500x
Tipy 4
Poslední tipující: poetická ilona, Bíša, Elisha
Komentáře (2)
Komentujících (2)