Naději žádnou nemám...
V zástupu Bezejmenní.
Já přišla kdysi ze tmy,
vrátím se zpátky do ní.
Jen poznala jsem světlo,
beztak mi nepatřilo.
Ale dík za něj, iluze,
s tebou mi dobře bylo.
Vrátím se do temnoty.
Hluboko v zatracení.
Mrznou mi kosti v těle,
přitom prý zima není.
Slunce, až zase vyjde,
srdce mi na prach spálí.
Ať zničí všechna místa,
kde šťastné jsme bývávaly!
Zůstanu samotná,
Ale čí je tohle vina?
A bude ze mě jen
nešťastná polovina.
Já cítím už teď bolest...
To moje srdce tuší...
Že neuběhne moc času
a dojde na nejhorší.
Zdravím, dávam tip za upřímnost...z básně jsou cítit emoce. Pro příště bych doporučil nevolit tak ohraná spojení a rýmy.Hodně štěstí.
01.12.2009 22:08:00 | Antonín Sander