Fire about you
Musela jsem tě najít,
abych tě mohla ztratit.
Kdyby moje vnitřní hlasy
mohly mluvit-
křičely by zkurvený světe!!!
jak náký ufňukaný malý děcko,
který chce hračku
tak jako já tebe..
Mám prázdný ruky
a plný srdce
touhy po tobě.
Není tam místo na jinou
zkurvenou lásku..
Přečteno 372x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)