Vrať se mi
Dříve princezna
pyšná byla
dokud to nejcennější neztratila.
Ted už ví, že nad lidskou lásku
nic nad světě není
a ze s lidskými
city si zahrávat nesmí.
Překrásná princezna
dříve štastná byla
dokud svého prince neztratila.
Chtěla by druhou šanci
je jí strašně moc k pláci
už ví ze zlato a stříbro jsou
moc pěkné
ale důležitější je něco daleko jiné.
Už přišla na to, ze čas vrátit nelze
ani o pár chvil
přála by si aby se ten koho ztratila
navrátil.
Jinak strašně smutná bude
a už se nikdy nezasměje
všechno co mám ted patří jemu
když on se nevrátí můj život už nemá cenu.
A tak na něj tedka čeká
v duši motlitbu nosí
at se její láska vrátí
jenom za to Bohy prosí.
Přečteno 470x
Tipy 5
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Anežka, Romana Šamanka Ladyloba, come-past traveller
Komentáře (1)
Komentujících (1)