Prý se mu říká...Pan Smutek
Občas
se vkrádá do mýho pokoje
dveře neotvírá
(bouchá jimi)
Vyčkává
Očekává
Těší se
(až zaútočí)
Sám zhasne
zhasne
to světlo
ve mě, ve mě, ve MĚ
A slza
co tak dlouho
(možná moc dlouho)
spala
teď na moje červený tváře
skápla
Sama
sedím a pozoruju
tanec vloček
(chci mezi nima umět tančit)
a cítím
jak mě studí
(Připadám si tak křehká,tak honem, pojď, dotkni se mě, třeba se rozpadnu,
jako...jako popel z nedokouřený cigarety a srdce smrtelníků zaplesají)
Smích
se poslední dobou
chová tak
S.K.R.O.M.N.Ě.
Přečteno 384x
Tipy 23
Poslední tipující: tato22, malá slečna, Gabrielle, Emily Winnacott, ilona, Bíša, Radek.oslov.Šafárik, zelená víla, Fenceless, susana načeva, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)