Už nechci..

Už nechci..

Anotace: Naše zbrklé chování, k šílenství mě někdy dohání.

Občas nechápu Tvé chování,
vím, sama se nechovám jak bych měla,
dosti často mě to trápí,
jak pěstí kdybych dostávala.

Nehádat se, toť přání moje bylo,
splnit to bohužel nejde,
naše komunikování jakoby se úplně zhroutilo,
obnovit se ho snažit musíme.

Vím, půjde to těžko,
chyb spousty oba děláme,
doteďka nám to v klidu řešit nešlo,
své chování ani jeden z nás ovládat nedokážeme.

O všem si v klidu promluvit,
hádkami už vše neřešit,
co nás štve si v klidu vysvětlit
a hádkami se už netrápit..
Budeme se o to snažit..??
Autor termitka, 23.12.2009
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel