Láska a válka
Jdu se bít,jdeš se mnou?
Půjdeš se mnou až na kraj světa?
Ruku v ruce.
Budeš mi oporou?
Bude svítit slunce víš..
a pak na bitevním poli
odlesky krve
ve svitu měsíce
už dávno zapomenuté zbraně
stará vojákovo helma
už se pro ní asi nikdy nevrátí.
Leží totiž o kousek dál,
prázdný oči upřený do nebe.
Hledal světlo..
Já ho budu možná taky hledat.
Budeš se mnou?
Přečteno 341x
Tipy 10
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Barpob, ilona, Zasr. romantik, Terulienka, J.U. Ray
Komentáře (1)
Komentujících (1)