Křik
Anotace: Pro jednu mou mailovou kamarádku...
Sbírka:
Texty
Zvrhlé přání vyřkla si
Je však odpověď očekávána?
Přes závěje pocitů šlapeš
svými promrzlými údy
" Uleháš do ledu
a vstáváš v poušti
čekáš? "
Kruté přání vyřkla si
snad neutečeš
Kapky strachu na čele
do úst nesmí stéct
" Procházíš mrazem
ale prsty hladíš trávu
co ukrýváš? "
Padáš na zem jako
okvětní lístky
které jsi urvala
unáší tě vítr
za bolestí a pláčem
Vždy vyrosteš znovu,
květino
Z ohnivého deště
Přec odpověď bude
až ji už potřebovat nebudeš...
-- 10.1.10 19:18
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: PANGÁSIUS, Mraveneček
Komentáře (0)