Podvůdek
Malá, Malá dušička
uprostřed pouště ztracená.
Nepochopila trubička,
jak život žít se má.
Pokud ocitne se uprostřed horkého písku,
přestože sama tam být nechtěla.
Je třeba mít vody plnou misku
a neplakat a nevolat svého Anděla !
Ale protože na Anděla věřila
i když říkali, že je to podvod.
Na jeho pomoc se těšila !
Pak vyšlo slunce nad pouští,
zbavilo duši všech morálních hodnot.
Tohle všecko láska připouští ?
---------------------------------------------
Není tohle náhodou podvod ?
Přečteno 306x
Tipy 19
Poslední tipující: Sweet KiWi, NikitaNikaT., susana načeva, Holis, hašlerka, zelená víla, Psavec, Pevya, TetaKazi, enigman, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)