Víla bíleho dne
Nahotou oděná,
kráska bez jména,
vlasy barvy plamenu,
kůže z jemného saténu,
Víla bíleho dne,
co rozum ukradne,
srdce a pak duši,
vzala mi víc,
než sama tuší.
Miluji její oči
to modré nebe,
co se roztančí,
se slovy jen pro tebe.
Miluji neumím,
říct víc....
Přečteno 325x
Tipy 6
Poslední tipující: Zefi, zelená víla, danaska, ziriant, labuť, 4LJFilip
Komentáře (2)
Komentujících (2)