Tak jak to bylo..
Anotace: Pohled na svou minulost a přítomnost..
Minulost mě stíhá z pohledu vzpomínek,
minulost mi brání zažehnout nový plamínek,
minulost mě bolí, trápí, srdce svírá pěstí,
minulost ve znamení smutku, nebo štěstí ?
Přítomnost přinesla mi mnohé změny,
přítomnost jen práce, spánek a čtyři stěny,
přítomnost je bez zábavy, lásky a přátel,
přítomnost jako bych v ní sám scházel ?
Budoucnost... ať je lepší, prosím.
Přečteno 416x
Tipy 3
Poslední tipující: Drive Mad
Komentáře (1)
Komentujících (1)