Anotace: ...
francouzi, no, sedíme, čekárna... hm. no ale když se mu to tak líbilo...
07.02.2010 18:07:00 | pamp_elka
:) ale Tvoje duše to v žádném případě není, mrtvé duše nepíší básně... a já Ti tak nějak věřím, že bude líp.
07.02.2010 18:06:00 | pamp_elka
Láska plodí bolest, sedíme prý v čekárně na smrt (řekl jakýsi filosof), naštěstí i to lze zpestřit, to čekání, Nadějí, anebo dle uvážení... Díky...
03.02.2010 12:29:00 | francouz.s