Povídej, princezno, pomněnko, příběh.
Povídej, přesmutná, podzim pak přijde.
Povídej, poslouchám, přitakám pouze.
Povídej proměny, poupě, předlouze.
Povídej, prosím, povídej,
příběhy plachosti plné pak prožívej.
Povídej...
Protože pláču.
Prosím!
Pomoz...