Krátký proces
Nejvíc zraní, co se nikdy nestane,
po naivní naději jen propast zůstane.
Podruhé zraní, co chtěl jsi mít,
ale sám proti sobě nelze šťastný být.
Třetí rána tupě bije a nemá cíl,
ví že kdo se zády otočí už skončil...
Přečteno 276x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, M'ckey
Komentáře (0)