Anotace: Môžem snáď zaplniť slovami tú nekonečnú práznodtu,ktorá nás niekedy zviera?
sú to silné slová, ale z nich mrazí.. možno je prázdnota potrebná, ale nie, keď týra dušu..
04.03.2010 11:16:00 | lennerka
Asi jí úplně slovy nelze zaplnit, ale aspoň částečně pokrýt, aby případný pád byl mírnější..v tvém případě se tvrdého dopadu vůbec bát nemusím, do těch slov si lehnu jako do peřin :-)
02.03.2010 20:29:00 | Chancer