tehdy bych to taky tak napsala. tedy spíš, napsala bych to, ne tak, takhle hezky ne. máš zvláštní styl, mně nějak blízký, a jako bys byla o krok nebo více přede mnou, protože je to něco, čeho bych tajně chtěla dosáhnout... ubírám se tím směrem. tvoje poesie není hloupá. myslím, že máš potenciál, ale nejsem žádný odborník, jen kecal a šťoural.)
21.03.2010 20:34:00 | Já Esther Ruth
líbí..
16.03.2010 10:15:00 | xoxoxo