Anotace: ...už to bude rok,co ses na mě díval a svýma veselýma očima plnýma života ses něžně smál.Už to bude rok,co se z těch očí,na který nikdy nezapomenu,navždycky vytratilo to,co jsi nadevše miloval,život...
Velmi bolavá vzpomínka, kterou prožilo mnoho z nás a ješetě prožije... koloběh života, který jiný už nebude. ST! je za vyjádření, nikoliv bolest.
26.03.2010 11:00:00 | NikitaNikaT.
Při čtení po mně běžel mráz,jak jsem se do básně vžila.Velmi bolavé a smutné,krásně napsané.Posílám Ti do srdíčka smíška,aby Ti na tvář přiletěl od Culíka:-)))
26.03.2010 08:36:00 | CULIKATÁ