Ukrutně sama
pod smutkem dřímám
(jako pod deštníkem)
sama sebe smýkám
(těžká konev s mlíkem)
závoji omotána
(bez tebe i s tebou)
ukrutně sama
(ramena zebou)
cizíma očima sladká
(prý všechno teprv začíná)
i břitva smí být hladká
(zamrzla hladina)
Přečteno 293x
Tipy 25
Poslední tipující: Marfuša, enigman, WhiteSkull, Holis, Psavec, Aťan, Bíša, CULIKATÁ, jedam, jarmil, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)