černá
Dnes nejsem veselý, v hlubinách
temných, na světě sám - a strach.
Vstoupil jsem do temných hlubokých lesů
nechám se trhat tesáky běsů
chycený v temnotách do černých sítí
a ty mě obalí, strašlivě drtí
mě kola mlýnů a osud mě škrtí
chce se mi spát tak nechám se drtit
a spánek ze všeho nejvíce podobá se smrti...
Přečteno 258x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček, Niky88, Házté, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)