Polibek
Malá krásná Princezna,
čeká na svého Prince.
Naposledy žábu líbala
v jedné lesní tůňce.
Ta tůňka byla v temném hvozdu
a Princezna při návratu zbloudila.
Svou pýchu a zlobu ztratila.
A jak tak lesem bloudila
pochopila, jak určují se pravidla.
Žádná láska.
žádný cit.
Jen do lesa jít
a žábu políbit...
Přečteno 299x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, CORONATION, Tacca, Květka Š., nejsembásník, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)