Drát kolem srdce
Dnes večer si vypiješ
svá procenta ze skla
tak dobře víš
že přece se točí
pro bradě ti teče
touha v slinách
bičem práskneš
zoufalý kočí
co koňům nedává žrát
Usínáš v teplém zlatě
ostuda kalhot
nešťastný vzduch
ven se škrábe
směješ se nářkům
střízlivých úvah
zase to přežiješ
ty divný švábe
co sis omotal ostnatý drát
kolem svého srdce
Přečteno 400x
Tipy 26
Poslední tipující: Marcella, l'âme, drsnosrstej kokršpaněl, Aťan, Bíša, Psavec, hašlerka, Květka Š., modrá..., Házté, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)