Neštěstí
Anotace: Ať se všem vyhne!!
N E Š T Ě S T Í
Nosí svůj plášť stále velmi pyšně
a neví ani
jak chutná dívčím ústům višně
Chodí po lidech
místo po horách
a ví, že každý člověk
má z něho strach
Na někom sedí
jiného si nevšímá
je však moc lidí
co je stále má
Tak volám do skal
volám po lidech
pojďte se sejít
zničíme je naposled
Ať jenom štěstí a láska
mohou kvést
po lidech neštěstí
už nikdy nesmí lézt
Komentáře (1)
Komentujících (1)