Samota
Tak sama cítí se, je utrápená
a nezbývá jí, než složit ruce do klína.
Je jako opuštěná, odložená stará žena
co na své jarní lásky už jen vzpomíná.
Stojí tu sama. Čas kolem ní plyne,
jen tiše pláče, ukrývá dojetí..
a nevyčítá, že dal jsi přednost jiné.
Jen se jí tolik stýská po tvém objetí.
Přečteno 315x
Tipy 11
Poslední tipující: Dota Slunská, Vanilková Ninja, vodnař, Bíša, mida, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)