Anotace: poslední den na táboře, poslední den v malém ráji uprostřed lesů, kde mě zastihl ten telefonát...
Co dodat... Byla jsem u toho... A slzy Tvé jsou i mými... (jen ty mé pro ty Tvé jaksi nebyly vidět... ale to je pochopitelné...)
Ona ví... :-*
Víš... musím Ti poděkovat... Ta smutná zpráva přišla uprostřed balení tábora, odjezdu dětí, uprostřed velké organizační akce... Ten telefon jaksi nebyl ve vhodný čas (pro tyto zprávy asi není žádný vhodný čas...). Ale Tys to zvládnul.
Jsi veliký ČLOVĚK... :-*
26.07.2010 13:20:00 | Levandule
Opravdu smutně dýšou na mě Tvá slůvka, přestože hezky podaná... ST! za obsah, za napsání.
26.07.2010 10:46:00 | NikitaNikaT.
k poslednímu rozloučení
jenom ST,
všechno ostatní se rázem změní ...
26.07.2010 10:24:00 | nejsembásník