Vzpomínka na ztrátu
Anotace: rána z minulosti, vzpomněl jsem si na ni a tuto mě napadlo..
Ztracený pohled,
myslí jinde,
ve vzpomínkách,
oči prázdné,
jen smutek neskrývaný.
Cigareta vyhořelá,
pomalu k zemi volně padá,
jiná zastoupí ji v okamžiku,
v roztřesených prstech,
v ústech z očí posolených nalézá klid,
svému osudu,
nedaruje jediný vzlyk.
Srdce pyšně či zachváceně rozhání klid,
pohled upřený,
v očích obraz,
jak na lustru vydechl,
houpajíc se strýc.
Přečteno 397x
Tipy 10
Poslední tipující: Markeťák713, James Libustka, Gabrielle, jedam, Prdelka10, PPetrushka, carodejka
Komentáře (3)
Komentujících (2)