U strážkyně podmořských hvězd
Odpouštím Vodo
všechno,
cos mi vzala
a děkuji Ti
na dně,
že jsi mne zanechala
U strážkyně podmořských hvězd
* Až omluví se ti
* za všechny růže světla,
* až achátky vloží mezi koňské hřívy,
* poví,
* taješ,
* bývá slepá, kolikrát jsme se rozloučili
*
Až zlomený květ pozbude síly
udržet nebe modrých přání,
uniknu
nocí za hvězdami
osmým pádem na nich
do hladin k Tobě zvaných
Až omluvím se Ti
za všechny růže světla
Až pozvednu Tvůj konejšivý hlas,
zašeptám,
konečně,
cvalem neodlétá
odpuštění..trny i slunce jas
zní v podmořských hvězdách
Přečteno 411x
Tipy 47
Poslední tipující: mkinka, Matty_D, ZILA78, Verena, Antares, elfik0024, slnečnica, divoska_jaja, Elisha, whiolet, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)