Bolest
Anotace: Není to nic objevného, prostě tak sedíte na poradě, nemáte, co dělat, protože si vás nikdo nevšímá a konverzace ani porada se vás netýká...
Krátká bolest
jehly v obličeji
krátká bolest
krůpěj po krůpěji
Krátká bolest
kapky krve padají
krátká bolest
kterou oči skrývají
Krátká bolest
jehla kůží proniká
krátká bolest
která srdce zamyká
Krátká bolest
co jedno srdce rozryla
krátká bolest
co jednou lásku zničila
Jen krátká bolest
a pár dávných dnů
krátká bolest
a konec je snů
Krátká bolest
co oči jí pozvedla
krátká bolest
co sem jim přivedla
Jen krátká bolest
drtí se o kamení
krátká bolest
a jeden život už není...
Přečteno 318x
Tipy 4
Poslední tipující: J.U. Ray, Niky88, Skalsky Pavel
Komentáře (1)
Komentujících (1)