Bílá skála
Jako bílá skála nad vodou studenou
stála,v dlani drží malý kamínek
v duši pevně lásku a touhu stulenou
ze skály tvrdé, vytéká krve pramínek
jako ledovec má zamrzlé srdce
její krátký život tma utne
k modré obloze natahuje ruce
však temnota přichází velmi rychle
v krajině ledu, ledovce prý tají
okolo ní však studené jsou vody
vysoké vlny jí teplo a lásku upírají
malý krvavý potůček na skále obrazec kreslí
napáchal nenávratné škody
Bílá skála umírá - je růžová a teskní
Přečteno 371x
Tipy 26
Poslední tipující: Květka Š., Pevya, vodnař, Churry, Psavec, Zasr. romantik, teniska, Mbonita, Kapka, WhiteSkull, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)